27 sep 2016

300 unge til iværksætter-event

Det var en kæmpe succes, da Fonden for Entreprenørskab Bornholm og Business Center Bornholm afholdt deres første fælles iværksætter-event for 300 unge studerende.

Anledningen til eventet var lanceringen af den nye fælles website www.youngbusiness.dk, som tilbyder gratis sparring og hjælp til de helt unge iværksættere.

 

Eventet bød på oplæg fra tre af Danmarks mest succesfulde unge iværksættere, der alle sprang ud i iværksætteriet allerede som studerende.

 

Festsalen på Campus Bornholm i Søborgstræde var godt fyldt og stemningen helt i top, da de tre iværksættere fortalte deres inspirerende iværksætter-historier og opfordrede de unge bornholmere til at følge deres drømme og være medskabere af deres egen fremtid.

 

Det var tre ildsjæle, der stod på scenen og delte deres erfaringer på godt og ondt. Ingen af dem lagde skjul på, at det kræver blod, sved og tårer at lykkes som iværksætter, og at alle begår fejl. Også store fejl. Men det er fejlene man lærer af og tilfredsstillelsen ved at arbejde med det, man brænder for, overskygger alt det andet.

 

Så den fælles opfordring til de unge bornholmere lød: Bare spring ud i det!