25 jan 2016

De unge er super seje til iværksætteri

Regionalmessen var en stor succes. Der var projekter af høj kvalitet, iværksætterfortællinger fra etablerede unge iværksættere og besøg af borgmester Winni Grosbøll.

Der var fuldt hus på årets Regionalmesse 22. januar i Green Solution House, hvor 80 Campus elever dystede i diciplinen: iværksætteri.

 

Humøret var højt, standene velbesøgte af de mange gæster og eleverne leverede flotte præsentationer. Dommere bestod af skarpe bornholmske erhvervsfolk, som havde til opgave at bedømme og give eleverne konstruktiv feedback til videre brug i projekt-udviklingen.

 

Flere elever fik også fornøjelsen af at præsentere deres projekter for borgmester Winni Grosbøll, der ud over at være gæst også stod for prisuddelingen.

 

Arrangementet havde besøg af de to succesfulde unge iværksættere, stjernekokken Mikkel Marschall og Martin Schødts, medarrangør af Wonderfestiwall. De to herrer delte deres iværksætter-historier til stor inspiration for alle.

 

Rammerne for Regionalmessen var absolut optimale, idet Green Solution House havde stillet fantastiske lokaler til rådighed. Det var med til at gøre oplevelsen endnu mere fuldendt.

 

En særlig tak til Fannikke også, som havde sponsoreret trykningen af alle de bannere, som prydede elevernes stande og præsenterede deres produkter flot og professionelt.

 

Tak til Rønne Bio, som sponsorerede biograf-billetter til vinderne.

 

Vinderne af årets Regionalmesse blev:

 

1. pladsen. YAS - You Are Safe. En integrations-app, der skaber kontakt mellem flygtninge og danskere på baggrund af interesser, proffession mv.

 

2. pladsen. Handycare - en app og informationsplatform for handicappede. Samme princip som Tripadvisor, med anmeldelser om tilgængelighed og faciliteter for handicappede. 

 

3. pladsen. Quality Kitchen - en silikone holder til pitabrød med fod, der sikrer at indholdet ikke falder ud, når man sætter pita-brødet fra sig.

 

1. og 2. pladsen går videre til Den Nationale Entreprenørskabsmesse i Odense 11. februar. Her skal de dyste mod elever fra hele landet.